Конкурс за снимка на десетилетието!

Самоедът – красотата в една усмивка!

Скъпи приятели,

Каним ви да отпразнувате с нас ДЕСЕТАТА ГОДИШНИНА на  портала“ Самоед в България“ с един весел и красив конкурс за снимка.
Конкурсът“Снимка на десетилетието“ се организира от екипа на форума „Самоед в България“ по случай ДЕСЕТАТА ГОДИШНИНА на форума и сайта „Самоед в България“ и е на тема“ Самоедът – красотата в една усмивка“

Срок за участие от 01.юни 2016 г. до 26.октомври 2016г.

ТЕМА НА КОНКУРСА и УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:

Всеки регистриран потребител на форума има право да участва с неограничен брой снимки.
Допуска се участие само със собствени авторски снимки.
Допуска се участие в Конкурса само в посочения срок.

До участие в Конкурса се допускат само снимки, които отговарят на зададената тема – „ Самоедът – красотата в една усмивка“ и не съдържат сцени на насилие, порнография, расова, политическа, верска или друга дискриминация или агитация.

Снимките се качват ЕДИНСТВЕНО в раздела на форума – ФОРУМ „САМОЕД В БЪЛГАРИЯ“, озаглавен „Нашата гордост – място за снимки“, в темата на конкурса. Мнения, съдържащи линкове с външни препратки не се зачитат/например ако публикувате мнение с линк от Facebook, водещ до албум със снимки на Вашето куче, Вие няма да участвате в конкурса/.
– Няма ограничение за броя на снимките, които може да качи един потребител.
– Снимките трябва да са подходящи за темата на конкурса.
– Да са придружени от име на автора и име на кучето или кучетата на снимката.

ПЕЧЕЛИВШИ, ОЦЕНЯВАНЕ И НАГРАДИ:

Ще бъдат наградени ТРИ снимки на трима различни потребителя.
Изборът на печелившите снимки ще бъде направен от екипа на форума „Самоед в България“.
Екипът си запазва правото да преценява кои от качените фотографии да избере по своя преценка, без да аргументира своя избор или да отговаря на протести и възражения, свързани с избора на наградените фотографии. Рецензии за изпратените снимки не се правят.
Всички снимки, допуснати до участие, ще бъдат качени и в страницата Самоед в България във Facebook, като ще се даде възможност на потребителите да изразят своите предпочитания, натискайки бутона „Харесвам“ под публикациите, но те няма да имат значение в официалния избор на победителите. По преценка на Екипа, някоя от участвалите, но непечеливши снимки може да получи утешителна награда, в зависимост от избора на публиката.
Снимки можете да публикувате във форума до 26. октомври 2016 година включително.
Победителите ще бъдат обявени на 30. октомври 2016 година.

НАГРАДИТЕ са три КУТИИ С ПОДАРЪЦИ, съдържащи лакомства за кучета и други изненади, които ще бъдат персонално подбрани след избора на победителите.

Участниците, спечелили награди, ще бъдат обявени във форума, сайта и страницата във Facebook и ще получат своите награди по куриер безплатно.
Не се предоставя паричната равностойност на спечелената награда.
Спечелените награди ще бъдат изпратени на наградените участници, само в случай, че те са предоставили нужната информация за извършване на доставката в срок до 1 (един) календарен месец след датата на уведомяване за спечелената награда. След този срок спечелилият наградата губи правото си да получи спечелената награда и това се приема като мълчалив отказ от получаване на наградата.
Неполучените и непотърсени награди може, но не е задължително, да бъдат разпределени между останалите участници в Конкурса.

ДРУГИ УСЛОВИЯ:
При установено участие с открадната снимка, участникът се премахва от конкурса. Форумът не носи отговорност, ако предоставена от участник снимка не е негова авторска, като всички последствия от това – финансови и юридически, са за сметка на участника, който не е спазил настоящите Условия.
Изпратени фотографии извън обявения срок не се вземат предвид и не се разглеждат.